Schroll Jeweller and Goldsmiths Kitzbühel

PROJECT

Craftsmanship, creativity and a sense for customer wishes

These values are equally important for Bernd Gruber as for the traditional Schroll company. In this way, they also come into their own in the design of the Schroll shop in the Kitzbühel city centre passage. The shop window as the boutique's calling card gives an idea of the subtle fusion of the identities of Schroll and its most important partner Rolex.

Inside, precious materials such as bronze and leather as well as high-quality textiles are skilfully combined with each other. The wooden staircase is provided with a luminous glass body and continues as a parquet floor on the upper floor. There, mainly brushed spruce was used - based on the close ties to the homeland of both Kitzbühel family businesses.

DURATION

September 2013 - March 2014

SERVICE

Concept, execution and Construction supervision in cooperation with Katerina Naglich

 

STORY

This is what the client says about the cooperation:

"The cooperation worked out very well. The project has always been in the foreground – so I believe that a truly brilliant business location has been created that meets our high standards and those of Bernd Gruber!”

top
To make the visit to our website better, this site uses cookies for profiling including third party cookies. By closing the banner or by clicking on other elements, you agree to the use of cookies. For more information an to change your settings, go to Cookie Policy