Family home Kochau

PROJEKT

Concrete and coziness

A home with very diverse needs – private spaces combined with communal areas, functional yet with a very clear sense of excellent interior design. We created this three-storey home for a family with two children and by placing the open living area across the entire attic space and the individual bedrooms on the ground floor, we were able to fulfil our all requirements to everyone’s greatest satisfaction.

 

DURATION

June 2016 – March 2019

SERVICE

Concept, execution, building supervision

 

STORY

Special details create unique rooms

The consistent use of exposed concrete made this property one of the most intensely planned projects for us in recent years. The declared purpose was to create special interior experiences - through the architecture and the materials used. The spacious reading lounge above the entrance area, the fitness room and the private cinema with state-of-the-art multimedia equipment are among the highlights of the building.

top
To make the visit to our website better, this site uses cookies for profiling including third party cookies. By closing the banner or by clicking on other elements, you agree to the use of cookies. For more information an to change your settings, go to Cookie Policy