Chalet Schattberg Hollersbach

PROJECT

Refuge in the Pinzgau mountains

The chalet, which was only built in 2005, was completely renovated by Bernd Gruber. The exposed location in the middle of the Hohe Tauern National Park was to be honoured above all by the redesign of the spacious terrace with a view of the Pinzgau mountains.

In addition, a home office with lounge area was built in the former garage. In the living room, the existing tiled stove was removed and replaced by an open, imposing fireplace, a design reference to the elemental power of fire.

DURATION

September 2013 - October 2014

SERVICE

Concept, execution, construction support

 

STORY

This is what the client says about the cooperation:

"The collaboration with Bernd and Ruth was a journey between tradition and modernity – towards what I really want: a home, because beautiful things are better."

top
To make the visit to our website better, this site uses cookies for profiling including third party cookies. By closing the banner or by clicking on other elements, you agree to the use of cookies. For more information an to change your settings, go to Cookie Policy